DESPRE NOI |

Despre companie


MW TRADE GROUPAGE este o companie construita pe experienta indelungata a grupului VALSPED GROUP SPA.

Compania este lider pe piata din Romania si Italia in materie de transport rutier de marfuri. Transportul se efectueaza atat in regim de camion complet (FTL) cat si in regim de grupaj (LTL) prin utilizarea depozitului VALSPED GROUP S.P.A. din Dalmine (Bergamo), Italia, corespondentul italian al MW Trade Groupage.

Succesul repurtat si dezvoltarea constanta au la baza relatiile de buna colaborare pe care MW Trade Groupage le-a dezvoltat cu clientii sai.
Entuziasm, profesionalism si promptitudine sunt trasaturile care ne caracterizeaza.

Pentru ca suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi garantam pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile speciale necesare uneori pentru a asigura un anumit nivel de competitivitate fiecarei tranzactii comerciale sau alteori pentru a acoperi anumite nevoi economice in timp util.

Toate diviziile MW Trade Groupage sunt intr-o forma excelenta, profitabile, cu un management experimentat si in acelasi timp entuziast. Principalul motiv il constituie succesul real: cresteri ale potentialului de transport, investitii in depozite , notorietate, proceduri imbunatatite, management de exceptie, spirit pozitiv si colectiv unit.
Realizat de Concept24